close
close
Kopieer link
Sluiten

Hamburger line: maatoplossing wordt serieproduct

Datum: 8 juli 2016
2 min.
timer
Leestijd

Sleegers Technique bv heeft alles in huis voor machines op maat: van ontwerp tot realisatie en service. En soms biedt zo’n maatwerkproduct ook mogelijkheden voor andere bedrijven. Dan kan er ook een serieproduct gemaakt van worden. Een goed voorbeeld is de hamburgerlijn.

“Een klant wilde graag meerdere hamburgers tegelijk machinaal laten verwerken”, vertelt directeur Huub Sleegers. “En dus gingen wij aan de slag en ontwikkelden deze machine. Groeperen, droppen, ontnesten, verpakken en afvoeren: het is een echte alleskunner.”

Basis aanpassen

Maar waarom steeds opnieuw het wiel uitvinden? Sleegers: “Wij willen toe naar een seriematige werkwijze. Er zijn meer bedrijven die een machine als deze kunnen gebruiken. De basis ligt er en wij kunnen die dan verder aanpassen op specifieke wensen.”

Streven naar perfectie

Voor klanten heeft dit een groot voordeel, want het proces kan nu veel sneller verlopen. Zonder dat dit ten koste gaat van het product. “Wij hebben hele hoge kwaliteitsstandaarden”, legt Sleegers uit. “Bij ons vind je de Mercedes onder de machines.”

Topkwaliteit service

De installatie en nazorg zijn dan ook van bijzonder hoog niveau. “Bij een storing kunnen wij zelfs op afstand inloggen op de machine en zo onderzoeken wat het probleem is. Eventuele parameters kunnen we direct goed instellen. Daardoor ligt het productieproces nooit lang stil.”

Vind u dit artikel interessant?
Deel dit artikel