close
close
Kopieer link
Sluiten

Nauwkeurige en robuuste Card Board Feeder

Datum: 10 oktober 2016
3 min.
timer
Leestijd

Enorm snel, nauwkeurig en betrouwbaar: deze woorden typeren de Card Board Feeder van Sleegers Technique bv. De compact gebouwde machine legt in no time kartonnetjes van diverse materialen en formaten neer voor onder meer bacon, vis en kaas.

Deze machine is een voorbeeld van de nieuwe seriematige werkwijze van Sleegers Technique bv. Directeur Huub Sleegers: “We kregen het verzoek voor deze machine uit Canada. Daar en in Amerika verpakken ze alles met kartonnetjes. Na het bouwen van een prototype besloten we om deze machine ook in serie uit te brengen.”

Voldoet aan wensen

Natuurlijk voldoet de Card Board Feeder altijd aan de specifieke wensen en eisen van een klant. Een van die wensen is steeds hetzelfde: de machine moet nauwkeurig werken. Per minuut legt deze machine zo’n 75 kartonnetjes neer. Op een werkdag van acht uur zijn dat er dus 36.000. Daarvan mist de Card Board Feeder er maximaal vier.

Twee magazijnen

“Een storing kan komen doordat een kartonnetje blijft hangen of doordat de voorraad op is. Om dat laatste te voorkomen, hebben we zelfs een Feeder met twee magazijnen. Als de ene op is, dan neemt de andere het over. Zo is de gebruiker verzekerd van de meest nauwkeurige en constante resultaten.”

Past in assortiment

Verder is deze machine gemakkelijk te reinigen en binnen drie minuten weer helemaal schoon. Net als andere machines van Sleegers Technique bv zijn deze Card Board Feeders goed te integreren in bestaande of nieuwe productielijnen. Onderdelen zijn op voorraad en bij een storing is Sleegers Technique bv 24/7 bereikbaar. “Maar deze machine is zo betrouwbaar, dat ik weinig telefoontjes verwacht”, grapt Sleegers.

Vind u dit artikel interessant?
Deel dit artikel