close
close
Kopieer link
Sluiten

Hoe is de ‘VI’ lijn ontstaan?

Fecha: 6 octubre 2022
3 min.
timer
Tiempo de lectura

De eerste Sleegers VI module is in 2007 ontwikkeld. Wij hadden een innovatieopdracht samen met Vion. Voor wie niet bekend is met Vion: dit is een grote uitbeender die veel met runderen, bacon en vleeswaren werkt. Van hen kregen we de uitdaging om gemarineerde vleeslapjes netjes in groepjes te leggen. De machine die we daarvoor ontwikkeld hebben was het prototype voor onze eerste Sleegers module, die we daarom de VI-01 genoemd hebben. De eerste VI-01 machine staat in Groenlo en draait nog steeds. Sindsdien hebben we de benaming VI aangehouden. Inmiddels zijn we de VI-66 aan het ontwikkelen.

Op een gegeven moment moet je keuzes maken

Wanneer er een module gemaakt wordt die afwijkt van een vorig ontwerp, dan krijgt ‘ie een nieuw nummer. Soms slaan we een nummer over, doordat een project de eindstreep niet haalt. Er is bijvoorbeeld geen VI-32 en nummer 13 hebben we bewust overgeslagen.

Op een gegeven moment groeien de aantallen en moet je keuzes maken. Daarom zijn we ons gaan focussen op de modules die uitblinken. Daaruit is de Sleegers top 3 ontstaan. 

In de volgende 3 blogs vertel ik jou over deze populaire machines die ervoor gezorgd hebben dat Sleegers een begrip is geworden onder foodproducenten.

Wil je meer weten over de innovatieve Sleegers machines? Neem dan contact met ons op.

¿Te parece interesante este artículo?
Compartir este artículo