close
close
Kopieer link
Sluiten

Maar dat is nog niet alles…

Fecha: 4 agosto 2022
3 min.
timer
Tiempo de lectura

De Beat ‘m All Slicer wordt uiteraard volgens de Sleegers filosofie gebouwd. Daarmee voldoet ‘ie aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen. Dat is zichtbaar in het feit dat alle kabels weggewerkt zijn. En dat alle onderdelen die schoon gemaakt moeten worden goed bereikbaar of makkelijk uitneembaar zijn. Er zijn geen uitstekende delen of groeven aanwezig waar etensresten kunnen ophopen. ‘Voorkomen is immers beter dan genezen.’ Je wilt je nauwkeurig opgebouwde goede naam niet vergooien met een Salmonella- of Legionella besmetting!

Bediening op niveau

De bediening is eenvoudig. Iedereen die met een Smartphone om kan gaan, kan de Beat ‘m All Slicer aanzetten. Het bedieningspaneel is toegankelijk op bevoegdheid. De medewerker Technische Dienst heeft een veel uitgebreider bedieningsmenu, dan de productiemedewerker. Wij kunnen inloggen op de Beat ‘m All Slicers, waardoor wij professionele service op afstand kunnen bieden. Daarnaast voeren wij online updates uit, zodat deze innovatieve machine zo optimaal mogelijk blijft. Alles voor een hoge uptime.

En over service gesproken: de Beat ‘m All Slicer is een opvallend praktische machine. Waarbij alle aandrijvingen en andere te servicen onderdelen makkelijk bereikbaar zijn. Je kan gewoon rechtopstaand de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren!    

Het volgende blog gaat over de hoge snelheid van de (ham)burgerlijn.

Wil je meer weten over de innovatieve Beat ‘m All Slicer? Neem dan contact met ons op.

¿Te parece interesante este artículo?
Compartir este artículo