close
close
Kopieer link
Sluiten

Optimaal teamwork bij het ontwikkelen van machines

Fecha: 8 septiembre 2022
3 min.
timer
Tiempo de lectura

De aanvraag om een machine te ontwikkelen komt niet altijd bij ons binnen. Wij zijn slechts een onderdeel van een productielijn. Het komt regelmatig voor dat een aanvraag binnenkomt via een partij die andere machines voor die productielijn ontwikkeld. Denk daarbij aan meng-, verpakkings- etiketteermachines. Wij vormen dan een intercollegiaal team waarmee we brainstormen en ervoor zorgen dat de machines optimaal op elkaar afgestemd worden.

De consument wil uitsluitend netjes verpakte versproducten 

Neem als voorbeeld de samenwerking met een verpakkingsmachine fabrikant. Wij snijden, leggen de plakjes netjes neer met papier of folie ertussen en leggen het product in bakjes. Daarna houdt het proces voor ons op. De verpakkingsmachine zet het productieproces vervolgens voort. Het vergt samenwerking om ervoor te zorgen dat de plakjes netjes en recht in de bakjes komen te liggen. De consument wil geen slordig verpakte etenswaren.

Hoe beter de samenwerking, hoe sneller de oplossingen gevonden worden en de lijn daadwerkelijk in gebruik genomen kan worden. Bij Sleegers Technique draait alles om optimaal teamwork, zowel intern als met collega machinebouwers.

In het volgende blog licht ik nader toe hoe het Sleegers Experience Center de verbindende factor is in het intercollegiale ontwikkelproces.

Kijk hier de livestream van het Experience Center waarin alle bijzonderheden overzichtelijk in beeld gebracht zijn. 

¿Te parece interesante este artículo?
Compartir este artículo