schaduw

Historie

Research & Development
Al sinds de oprichting van Sleegers Technique in 1993 is de gespecialiseerde machinebouwer gericht op de aanpassing, verbetering en ontwikkeling van (bestaande en nieuwe) machines voor het industrieel verwerken van versproducten. ‘Dit proces kan altijd beter: eenvoudiger, meer ergonomisch en efficiënter’, meent directeur-eigenaar Huub Sleegers. Samen met een hecht team zet hij zich hiervoor dagelijks vol enthousiasme en passie in. R&D is het kloppende hart van Sleegers Technique in ’s-Hertogenbosch.

Geavanceerde oplossingen
Als telg van familiebedrijf Sleegers Vleeswaren in het nabijgelegen Vlijmen kent ingenieur Huub Sleegers als geen ander de uitdagingen waarmee versproductenten worden geconfronteerd bij het snijden, interleaven, wegen, stapelen en verpakken van hun producten. Het ontwikkelen van geavanceerde, tailor-made oplossingen op industriële schaal evenals het ondersteunen van deze technische service wordt zijn belangrijkste uitdaging. Niet voor niets kennen velen hem, ook in het buitenland, als dé slicepionier.

Innovatieve snijmachines
Sleegers Technique staat aan de wieg van belangrijke innovatieve vindingen, zoals het slicen van carpaccio. Plakjes carpaccio worden daarbij gesneden, dakpansgewijs gestapeld en van tussenfolie voorzien. Het bedrijf heeft patent op dit speciale slice- en presentatieprocedé. Ook het slicen in allerlei denkbare vormen, het zogeheten rondsnijden, is een idee van Sleegers Technique.

Van dealer naar bouwer
De aandacht verschuift daarmee in de loop der jaren van het aanpassen van nieuwe en gebruikte standaardmachines aan klantspecifieke wensen naar het zelf bouwen van slicers, interleavers en aanverwante apparatuur op maat voor de Wereldwijde markt en ook (ver) daarbuiten. Alle daarvoor benodigde, zeer gebruiksvriendelijke software wordt in eigen huis ontwikkeld.

 

Nieuws

Dit jaar een geslaagd project opgeleverd in Valencia, 3 volautomatische Hamburgerlijnen multiple lijnen met de capaciteit van 1000 hamburgers per minuut! Het neusje van de zalm...

05-12-2018

Lees meer >>

Thank you for visiting us at the Anuga Foodtec

30-03-2018

Lees meer >>

Sleegers Technique aanwezig bij Anuga Foodtec Beurs van 20 t/m 23 maart 2018.

30-01-2018

Lees meer >>

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep