schaduw

Unieke concepten

Samen bouwen aan merken
Als bouwer van slicers en interleavers op maat is Sleegers Technique steeds vaker direct betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe concepten in de foodsector. In een vroeg stadium denken we met onze relaties mee over productinnovatie, verbetering van schappresentaties en nieuwe verpakkingen.

Onderscheidend vermogen
Bedrijven zijn op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding maar bovenal naar onderscheid. Samen met directies en leidinggevenden van zowel A-merkfabrikanten, huismerkproducenten als supermarkten en (biologische) speciaalzaken buigen we ons met succes over technische oplossingen die in deze behoefte voorzien.

Unieke oplossingen
Als innovator in slicing en interleaving hebben we veel kennis in huis en zijn we altijd bereid stappen te zetten om passende en unieke oplossingen mogelijk te maken. Indien nodig doen we een beroep op andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van verpakkingen.

Nieuws

Dit jaar een geslaagd project opgeleverd in Valencia, 3 volautomatische Hamburgerlijnen multiple lijnen met de capaciteit van 1000 hamburgers per minuut! Het neusje van de zalm...

05-12-2018

Lees meer >>

Thank you for visiting us at the Anuga Foodtec

30-03-2018

Lees meer >>

Sleegers Technique aanwezig bij Anuga Foodtec Beurs van 20 t/m 23 maart 2018.

30-01-2018

Lees meer >>

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep