schaduw

Beurzen en Events

Interpack 2020

Ook in 2020 staat Sleegers technique op de Interpack beurs in Düsseldorf! Deze beurs is van 7 mei tot 13 mei. We zijn te vinden in hal 5 bij stand nummer 5D42.


IFFA 2019

Sleegers Techniek is dit jaar ook weer aanwezig op deze spraakmakende beurs die slechts eens in de drie jaar gehouden wordt.
Wij zullen een aantal van onze laatste nieuwe en vernieuwde innovaties tonen.
Wij zien u graag in hal 11.0 stand C46

 


Anuga FoodTec 2018

Sleegers Techniek was dit jaar ook weer aanwezig op deze spraakmakende beurs.


Interpack 2017

Sleegers Techniek was dit jaar ook weer aanwezig op deze spraakmakende beurs.

 


IFFA 2016

Sleegers Techniek was dit jaar ook weer aanwezig op deze spraakmakende beurs die slechts eens in de drie jaar gehouden wordt.
Wij zullen een aantal van onze laatste nieuwe en vernieuwde innovaties tonen.
Wij zien u graag in hal 11.0 stand B38

Bedankt voor je bezoek!


 

Sleegers Technique organiseert Open huis 2016

Het is u wellicht niet ontgaan dat Sleegers Technique zijn intrek heeft gedaan in een compleet uniek pand op een nieuwe locatie. Dit was noodzakelijk daar Sleegers Technique de afgelopen jaren gegroeid is in ontwikkeling en innovatie. Immers: wat goed is voor vandaag, is nog niet goed voor morgen! Innovatie ontwikkelingen en trends zijn onze kernwaarden die wij voor u als relatie blijven volgen, ontwikkelen en produceren. Zoals u van ons bent gewend.

Wij willen u onze nieuw ingeslagen koers tonen! Proef, ruik, voel en ervaar hoe Sleegers Technique uw gewenste productieprocessen altijd in uw lijn met uw merkwaarden en strategie ontwikkeld. Wellicht doen we gezamelijk nieuwe ideeën op die uw productieprocessen verder kunnen helpen.

 

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep