close
close
Kopieer link
Sluiten

Ken jij de kracht van Pro-actief meedenken?

Datum .: 15 November 2022
4 min.
timer
Zeit zum Lesen

Als het eenvoudig kan, dan maken wij het niet onnodig ingewikkeld. Voor de meeste klantvragen  vinden we een passende oplossing in één of meerdere VI modules. Alleen als er een totaal nieuwe oplossing nodig is, starten we een innovatief ontwikkeltraject. 
Dit zijn machines die een gespecialiseerd deel van het productieproces tussen de vorm- of snijmachine en het verpakkingsproces uitvoeren. Maar regelmatig zijn er kleine of grotere aanpassingen nodig om deze modules aan te laten sluiten op de specifieke vraag van de klant. En juist daar is het belangrijk om pro-actief mee te denken. Dat is niet voor niets één van onze kernwaarden. Het is essentieel om het grote plaatje te blijven zien en veel breder te kijken dan sec de gestelde vraag. Zodat de beste oplossing gevonden wordt.

Pro-actief meedenken als tweede natuur

Salesmanager Jeroen van Beurden is meestal het eerste aanspreekpunt voor een klant. Met zijn technische achtergrond, veel praktijkervaring en de kennis van de foodmarkt, is pro-actief meedenken een tweede natuur voor hem. Hij zet zich, samen met het Sleegers Technique team, altijd in om te onderzoeken hoe Sleegers Technique de best passende oplossing kan aanreiken. 

Dit is waarom de werkwijze van Jeroen zo effectief is:

Wie hem wel eens gesproken heeft, weet dit: De werkwijze van Jeroen typeert zich doordat hij er alles aan doet om gehoor te geven aan de klantvraag. Om mee te denken met de relatie en daar een zo goed mogelijke opvolging aan te geven. Hij kijkt voornamelijk vanuit technisch oogpunt naar de vragen en oplossingen. Dat heeft alles te maken met zijn achtergrond: Als monteur heeft hij de wereld rondgereisd, vervolgens heeft hij zijn kwaliteiten ingezet als projectmanager. Alle opgedane kennis past hij nu, in combinatie met zijn technische blik toe in de verkoop. Hij wil altijd achter hetgeen staan dat hij verkoopt. Zowel technisch als inhoudelijk moet het kloppen.  

Kleine veranderingen kunnen leiden tot grote resultaten…

Neem contact met ons op om je vragen te stellen. Wij helpen je graag vooruit.

Finden Sie diesen Artikel interessant?
Diesen Artikel teilen