close
close
Kopieer link
Sluiten

Veel minder ‘onrust’ en enorme tijdwinst op jouw werkvloer

Datum .: 3 März 2022
2 min.
timer
Zeit zum Lesen

Zoals ik in het vorige blog vermelde, is het Sleegers Experience Center de perfecte testruimte geworden. Er zijn echter nog meer voordelen. Door de lijn hier in zijn geheel op te bouwen, inclusief de machines van de andere leveranciers, zien wij het meteen als het proces ergens stagneert. Alle machines worden optimaal op elkaar afgestemd. Wij kunnen zelf de technische limits opzoeken en er met de samenwerkingspartners voor zorgen dat de beloofde aantallen gehaald worden. 

Puntjes op de i vóór transport

Wij testen en finetunen de lijn voordat de opdrachtgever komt. Pas nadat de productielijn uitgebreid getest is, tonen wij de lijn aan de opdrachtgever. Vervolgens worden de puntjes worden op de i gezet door de engineers. 

Opstartproblemen worden al in het Sleegers Experience Center getackeld, terwijl dat voorheen pas in de fabriek gebeurde. Deze manier van werken levert enorme tijdwinst op voor alle partijen. Het installatieproces gaat veel soepeler waardoor er op de werkvloer zo min mogelijk ‘onrust’ is. En de productielijn direct in gebruik genomen kan worden.

Ontdek in het volgende blog de ongekende mogelijkheden van de R&D afdeling.


Finden Sie diesen Artikel interessant?
Diesen Artikel teilen