close
close
Kopieer link
Sluiten

Sleegers Technique wird von Marel übernommen

Datum .: 1 Mai 2023
3 min.
timer
Zeit zum Lesen

Marel ist ein weltweit führender Anbieter von fortschrittlichen Anlagen, Systemen, Software und Dienstleistungen für die Geflügel-, Fleisch-, Fisch- und angrenzende Industrien. Das Komplettangebot von Marel umfasst Einzelgeräte, individuelle Systeme, Produktionslinien und umfassende Produktionssteuerungssoftware. Mit rund 7.000 Mitarbeitern in mehr als 30 Ländern erzielte Marel im Jahr 2021 einen Jahresumsatz von 1,36 Milliarden Euro und behauptet seine Technologieführerschaft, indem es jährlich 6 % des Umsatzes in Innovationen investiert.

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde voedselverwerkende apparatuur, systemen, software en diensten voor de pluimvee-, vlees-, vis- en aangrenzende industrieën. De full-line aanpak van Marel omvat standalone apparatuur, individuele systemen, productielijnen en uitgebreide productiebesturingssoftware. Met ongeveer 7.000 medewerkers in meer dan 30 landen realiseerde Marel in 2021 een jaaromzet van EUR 1,36 miljard en behoudt het zijn technologisch leiderschap door jaarlijks 6% van de omzet continu te investeren in innovatie.

Het complementaire productportfolio van Sleegers Technique op het gebied van interleaving, stacking, loading en slicing zal Marel's volledige lijnaanbod in food- en retailgerelateerde markten versterken.

Wij geloven dat deze overname een geweldige kans is om verder te bouwen op het succes van Sleegers Technique en het naar een hoger niveau te tillen, door gebruik te maken van Marel's digitale platforms en wereldwijde bereik met lokale teams in alle belangrijke regio's. Marel ziet een groot potentieel in de technische expertise en oplossingen van Sleegers Technique en hun indrukwekkende staat van dienst op het gebied van voortdurende productinnovatie en 30 jaar toewijding aan de voedings- en retailmarkten. Samen zetten Marel en Sleegers Technique zich volledig in om kwaliteitsoplossingen te bieden en jou te helpen om maximale verwerkingsprestaties te bereiken.

We zijn toegewijd om onze klanten net zo efficiënt van dienst te zijn als voorheen en kijken ernaar uit om in de toekomst samen te werken. De overname heeft geen invloed op lopende projecten of overeenkomsten en jouw huidige contactpersoon blijft dezelfde.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Sleegers Technique wird von Marel übernommen
Finden Sie diesen Artikel interessant?
Diesen Artikel teilen