close
close
Kopieer link
Sluiten

Wat is het nagelnieuwe Sleegers Experience Center nou eigenlijk?

Datum .: 3 Februar 2022
3 min.
timer
Zeit zum Lesen

Op 18 maart 2021 hebben wij door middel van een dynamische livestream het Sleegers Experience Center geopend. Deze livestream is terug te kijken via deze link. Voor degenen die de livestream gemist hebben, zal ik uitleggen wat het Sleegers Experience Center is en wat je er mee kan. 

Om alle beperkingen op te lossen waar ik al jarenlang tegenaan liep tijdens demonstraties van Sleegers machines, hebben wij een grote duurzame bedrijfsruimte gebouwd, achter ons pand. Deze ruimte hebben wij voorzien van een hygiënische vloer, optimale luchtcirculatie en diverse koelcellen. Daarmee kan ik al mijn doelen realiseren…

Wat is het doel van het Sleegers Experience Center?

Er zijn meerdere doelen die gehaald zijn en diverse beperkingen die verholpen zijn met het in gebruik nemen van het vernieuwende Experience Center. Het eerste doel is het realtime demonstreren van onze machines met versproducten, precies zoals de potentiële klant ze in zijn productieproces toepast. Doordat wij nu alle ruimte hebben, kunnen we met de machines waar de klant in geïnteresseerd is, een werkende productielijn opzetten. Voorheen liepen we kriskras door onze showroom: “De ham/ kaas/ vis/ Vega wordt in deze machine gesneden, dan lopen we even naar deze Inliner, want daar komen de gesneden plakjes dan op uit. Nu de plakjes netjes in één lijn liggen gaan ze naar de Underleaver. Kom maar mee, die staat hier, ik neem de ‘plakjes’ even mee…”

Finden Sie diesen Artikel interessant?
Diesen Artikel teilen