close
close
Kopieer link
Sluiten

De Out of the box Cardboard oplossing

Fecha: 16 junio 2022
3 min.
timer
Tiempo de lectura

In de vorige blogs hebben wij het proces van bacon Splitten, slicen, controleren, stacken en underleaven toegelicht. Voor de Amerikaanse- en Canadese markt was er echter nog één uitdaging die de aandacht van Huub nodig had: een machine die karton onder bacon legt, welke aan één zijkant omgevouwen wordt. Het zogenoemde L-board. 

Van ‘handjes aan de lijn’ naar volautomatisch

Aanvankelijk werd de kaart handmatig onder de bacon gelegd. Vervolgens heeft een andere machinebouwer daar een machine voor gemaakt met een magazijn voor 400 kaarten. Dit werkte niet goed, want regelmatig sloeg de machine vast. Vergelijk dit maar met een printer waar het papier vastloopt…. Dat is heel irritant en tijdrovend.

Daarom hebben wij een geheel nieuwe machine ontwikkeld met innovatieve technieken die een hele hoge betrouwbaarheid haalt. Door out of the box te denken hebben wij ervoor gezorgd dat alle 400 kaarten er in een hoog tempo en zonder problemen uitkwamen. Zo’n ontwikkeling is een zoektocht die we samen met de opdrachtgever maken. Dat zijn uitdagingen waar wij blij van worden. En de opdrachtgever wordt vervolgens blij met het resultaat. Kan het mooier?

In de volgende serie blogs belichten wij de ontwikkeling van de hamburgerlijn.

Neem contact met ons op voor een demonstratie van de Sleegers machines die interessant zijn voor jouw productieproces.

¿Te parece interesante este artículo?
Compartir este artículo