close
close
Kopieer link
Sluiten

De kronkelige route van idee naar oplossing

Date: 24 mars 2022
3 min.
timer
Temps de lecture

De weg die we met het R&D afleggen, ziet er uit als een kronkelig pad. Je hebt een idee en daar ga je mee aan de slag, maar het is niet te voorspellen hoe dat idee uitpakt. Soms moeten er kleine aanpassingen plaatsvinden, soms grote. Die hobbels horen erbij. In de loop der jaren zijn die hobbels wel kleiner geworden.

Het is elke keer een bijzonder moment als de eerste resultaten zich aandienen. Als het prototype klaar is en die knop aan gaat. Als je ziet dat datgeen wat je in je hoofd hebt, realiteit wordt. Dat kan zelfs een houtje-touwtje oplossing zijn, of slechts heel kortstondig werken. Het is de vertaling van een idee. Van het visualiseren tot het tot leven brengen. Dat is zo mooi!

Versterk de sterke punten

Het geheim van Sleegers Technique is dat mensen geselecteerd worden op datgeen waar ze goed in zijn, waar hun passie ligt. Vervolgens laten we hen de werkzaamheden uitvoeren die het beste bij hen past. Ze doen dus de hele dag wat ze leuk vinden. Daardoor groeien zij daar vanzelf in door. Het selecteren van mensen op de juiste kwaliteiten en zorgen dat ze met plezier hun werk uitvoeren, daar zijn wij sterk in. Hoe meer uitdaging ze houden, hoe beter ze getriggerd blijven om te groeien. Zo proberen wij er een team van te maken die grootse innovaties kan bewerkstelligen. Mijn ideeën zijn nog lang niet op.

In het volgende blog leg ik uit hoe het Sleegers Experience Center een baanbrekende manier van zakendoen mogelijk maakt.


Vous trouvez cet article intéressant ?
Partager cet article