close
close
Kopieer link
Sluiten

Sleegers Technique a été acquis par Marel

Date: 1 mai 2023
3 min.
timer
Temps de lecture

Marel est l'un des principaux fournisseurs mondiaux d'équipements, de systèmes, de logiciels et de services de pointe pour la transformation des aliments dans les secteurs de la volaille, de la viande, du poisson et les industries adjacentes. La gamme complète de Marel comprend des équipements autonomes, des systèmes individuels, des lignes de production et des logiciels complets de contrôle de la production. Avec environ 7 000 employés dans plus de 30 pays, Marel a réalisé un chiffre d'affaires annuel de 1,36 milliard d'euros en 2021 et maintient son leadership technologique en investissant continuellement 6 % de son chiffre d'affaires dans l'innovation chaque année.

Marel is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde voedselverwerkende apparatuur, systemen, software en diensten voor de pluimvee-, vlees-, vis- en aangrenzende industrieën. De full-line aanpak van Marel omvat standalone apparatuur, individuele systemen, productielijnen en uitgebreide productiebesturingssoftware. Met ongeveer 7.000 medewerkers in meer dan 30 landen realiseerde Marel in 2021 een jaaromzet van EUR 1,36 miljard en behoudt het zijn technologisch leiderschap door jaarlijks 6% van de omzet continu te investeren in innovatie.

Het complementaire productportfolio van Sleegers Technique op het gebied van interleaving, stacking, loading en slicing zal Marel's volledige lijnaanbod in food- en retailgerelateerde markten versterken.

Wij geloven dat deze overname een geweldige kans is om verder te bouwen op het succes van Sleegers Technique en het naar een hoger niveau te tillen, door gebruik te maken van Marel's digitale platforms en wereldwijde bereik met lokale teams in alle belangrijke regio's. Marel ziet een groot potentieel in de technische expertise en oplossingen van Sleegers Technique en hun indrukwekkende staat van dienst op het gebied van voortdurende productinnovatie en 30 jaar toewijding aan de voedings- en retailmarkten. Samen zetten Marel en Sleegers Technique zich volledig in om kwaliteitsoplossingen te bieden en jou te helpen om maximale verwerkingsprestaties te bereiken.

We zijn toegewijd om onze klanten net zo efficiënt van dienst te zijn als voorheen en kijken ernaar uit om in de toekomst samen te werken. De overname heeft geen invloed op lopende projecten of overeenkomsten en jouw huidige contactpersoon blijft dezelfde.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Sleegers Technique a été acquis par Marel
Vous trouvez cet article intéressant ?
Partager cet article