close
close
Kopieer link
Sluiten

De Sleegers special: STAT

Date: 24 novembre 2022
3 min.
timer
Temps de lecture

Het samenstellen van een productielijn is een serieuze aangelegenheid. Wij willen de opdrachtgever altijd zo veel mogelijk waarde leveren. Dit doen wij samen met de andere machinebouwers voor die productielijn. Dat vergt optimale inzet en optimale samenwerking op hoog ontwikkelniveau. De engineers van de verschillende bedrijven doen er alles aan om alle machines optimaal op elkaar af te stemmen. 

STAT als extra service

Zoals je in eerdere blogs hebt kunnen lezen, vinden er altijd 2 testen plaats: De SAT in het Experience Center voordat de productielijn naar de fabriek vervoerd wordt. En de FAT, die een maand na oplevering in de fabriek uitgevoerd wordt. Wanneer de machines met de juiste versproducten draaien, dan kan het zijn dat er kleine hiaten in het productieproces aan het licht komen. Het is prettig om dat al vroegtijdig op te lossen, waardoor bij de SAT alles soepel verloopt en er niet veel aanpassingen meer nodig zijn.

Het Sleegers Experience Center biedt de mogelijkheid voor een derde test. Voordat de klant voor de SAT naar Nieuwkuijk komt, voeren wij de STAT uit: de Sleegers Technique Acceptence Test. Daarbij speelt Sleegers de kritische opdrachtgever. Hierdoor worden de puntjes al op de i gezet, voordat de klant de bestelde productielijn ziet.

De STAT is weer een stukje extra Sleegers service.

In het volgende blog vertel ik je over de opleverperikelen van de eerste carpaccio machine.

Kijk hier de livestream van het Experience Center waarin alle bijzonderheden overzichtelijk in beeld gebracht zijn. 


Vous trouvez cet article intéressant ?
Partager cet article