schaduw
  • 3 per pagina
  • 5 per pagina
  • 10 per pagina
  • 15 per pagina
  • Toon alles

VI-28s Tray loading system

VI-28s Tray loading system

Het VI-28s tray loading systeem is een zeer geavanceerde en compacte tray loading machine waarmee de beste presentatieresultaten kunnen worden behaald. Het systeem is volledig geautomatiseerd, van tray denesting tot en met het plaatsen van de producten op de trays. Dankzij de servo regeling zijn nauwkeurige resultaten gegarandeerd. De instellingen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd via het grote touchscreen bedieningspaneel, de gebruiksvriendelijke interface ondersteunt meerdere talen voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij zijn modulaire ontwerp kan de machine eenvoudig worden gedemonteerd voor onderhoud en reiniging. De compacte omvang van de VI-28 tray loader maakt het eenvoudig de machine te integreren in zowel nieuwe als bestaande productielijnen.

bekijk video

download specificatie

VI-28 X/Y Correction & Tray loading system

VI-28 X/Y Correction & Tray loading system

Het VI-28 tray loading systeem is een zeer geavanceerde correctie- en tray loading machine waarmee de beste presentatieresultaten kunnen worden behaald. De machine scant de producten met behulp van geavanceerde laser- en vision technieken en zorgt dan volgens de programmering voor de juiste positionering en draaiing voordat de producten op hun trays worden geplaatst. Het systeem is volledig geautomatiseerd, van tray denesting tot en met plaatsing op de trays. Dankzij de servoregeling is een nauwkeurig resultaat gegarandeerd. De instellingen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd via het grote touch screen bedieningspaneel, de gebruiksvriendelijke interface ondersteunt meerdere talen voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij zijn modulaire ontwerp kan de machine eenvoudig worden gedemonteerd voor onderhoud en reiniging. De geringe omvang van de VI-28 tray loader maakt het eenvoudig de machine te combineren met bestaande of nieuwe productielijnen.

bekijk video

download specificatie

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep