schaduw

Nieuwe hamburgerlijn voor Amerika komt uit Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK - Ooit een portie carpaccio gekocht bij de supermarkt? Dan ga er maar vanuit dat het malse vlees gesneden en ingepakt is door een machine uit Nieuwkuijk. Sleegers Technique van Vlijmenaar Huub Sleegers is, volgens de directeur, marktleider in de wereld als het om carpacciomachines gaat.

Zo’n 25 jaar geleden begon Sleegers als eenpitter. Inmiddels heeft hij zeventien man in dienst en een gloednieuw pand gebouwd op bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk. Vrijdag is het open dag voor klanten, zaterdagmiddag is iedereen welkom.

Hamburgerlijn
Wie zaterdag de grote hal van Sleegers binnenloopt, ziet daar in ieder geval de nieuwe hamburgerlijn van Lidl staan. Sleegers en zijn mannen maken de machines in opdracht van een paar Fransen die naar Amerika zijn geëmigreerd.

Goede samenwerking
Canada en Amerika. Heerlijke landen om mee te werken, vindt Sleegers. „De mensen daar houden ervan om nieuwe dingen te ontwikkelen. Ze lopen zeker 1,5 jaar voor op Europa. Ik ga er graag heen, zeker vijf keer per jaar.”

Bron: http://www.bd.nl/regio/waalwijk-heusden-e-o/heusden/nieuwe-hamburgerlijn-voor-amerika-komt-uit-nieuwkuijk-1.6719515 

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep