schaduw

Gedreven specialisten

Klantgericht denken: onze tweede natuur
Sleegers Technique is een middelgroot bedrijf, dat in staat is snel en flexibel te reageren op vragen vanuit de markt. Onze jarenlange ervaring, onze uitgebreide markt- en productkennis in combinatie met onze klantgerichte houding en onze drive om u altijd de beste maatwerkoplossing te bieden, maken dat wij u meer te bieden hebben dan ‘slechts’ een slicer of interleaver.

Partner met eigen specialisten
Wij staan garant voor een full service dienstverlening. Als partner denken we graag met u mee, van het allereerste idee op de tekentafel tot en met de realisatie van complete productielijnen. Dat is onze tweede natuur. Sleegers Technique werkt daartoe samen met de beste specialisten. We hebben sowieso alle kennis en kunnen in huis.

Netwerk van deskundigen
Onze medewerkers, mechanische en elektrische monteurs, zijn goed opgeleide vakspecialisten en vele van hen zijn al jaren bij Sleegers Technique in dienst. Als hecht opererend team leveren zij iedere dag een waardevolle bijdrage aan onze dienstverlening. We werken daarnaast regelmatig samen met toeleveranciers en bedrijven die gespecialiseerd zijn in andere disciplines, zoals verpakkingen. Sleegers Technique heeft een netwerk van deskundigen om zich heen verzameld en is in staat u op een breed terrein te adviseren.

 

 

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep