schaduw

Proactief inspelen op actualiteit in food

Slicing en interleaving: een vak apart
Versproducten zijn kwetsbare natuurproducten. Voor ieder versproduct, denk aan vlees, vleeswaren, vis, kaas, brood of koek, gelden bovendien andere eisen. Het snijden van carpaccio of kaas bijvoorbeeld, het automatisch onder of tussen de producten schuiven van folie of papier, het stapelen inclusief het wegen en transporten ervan naar de verpakkingsmachine, is alles bij elkaar een vak apart. Sleegers Technique verstaat dat vak als geen ander en loopt daarin internationaal voorop.

Geavanceerde technieken
Het bedrijf maakt gebruikt van de meest geavanceerde technieken. Zijn die niet voorhanden? Geen probleem, dan ontwikkelen directeur-eigenaar Huub Sleegers en zijn medewerkers deze technieken zelf!  Zij kennen de markt, volgen alle trends op hun vakgebied en denken met hun klanten mee. Gedreven en gevoed door hun ervaring in de verschillende foodbranches, Sleegers spreekt hier van ‘kruisbestuiving’, ontwikkelen zij proactief nieuwe producten, productpresentaties, (duurzame) verpakkingen en concepten. Versproducenten binnen en buiten Europa weten het bedrijf om die reden dan ook steeds vaker te vinden. Zij roemen de klantgerichte aanpak, de unieke tailor-made sliceoplossingen, de service en het onderhoud (op afstand).

Sterk en robuust
Alle high tech apparatuur ontworpen en gebouwd door Sleegers Techniek voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid. Er wordt niet beknibbeld op de keuze van de materialen noch op andere zaken. De machines zijn sterk en robuust en absoluut opgewassen tegen de vaak zware industriële productieomstandigheden. Ze zijn daarnaast goed schoon te houden, een must in de voedingsmiddelenindustrie.

Sleegers Technique B.V. | Kamer van Koophandel 645 86 340 | BTW NL855.731.746 B01 Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep