close
close
Kopieer link
Sluiten

Huub Sleegers is allergisch voor beperkingen, dus bedenkt hij hoe het anders kan

Date: 20 janvier 2022
3 min.
timer
Temps de lecture

Het demonstreren van machines ging altijd gepaard met beperkingen. En beperkingen, daar kan Huub Sleegers niet goed tegen. Dat triggert hem om op zoekt te gaan naar oplossingen. Dat is de basis van alle machines die hij ontwikkeld heeft en ook de basis van het Sleegers Experience Center. Dé ideale plek om productielijnen te testen en te demonstreren. Een plek zónder beperkingen.

Demonstraties met hindernissen

De traditionele manier om bijvoorbeeld een snijmachine te demonstreren ging zo: “Stel je voor: je legt het bevroren vlees (of vis, Vega, kaas) hier neer, vervolgens worden er in deze machine nette plakjes gesneden. Nu nemen we even deze rubberen plakjes (of kartonnen schijfjes) om te laten zien hoe deze machine de plakjes netjes dakpansgewijs op een papiertje legt….” Het vergde nogal wat inlevingsvermogen van de klant.

Daarbij hoopte ik dat zij mij op mijn blauwe ogen geloofden wanneer ik uitlegde hoe een fase van het productieproces werkte. Pas als de machine opgebouwd stond in hun productieruimte, kon de klant écht zien hoe alles werkte. Dit was niet ideaal. Gelukkig gaat het nu anders… Ontdek het Sleegers Experience Center in het volgende blog.

Neem contact met ons op voor een demonstratie van de Sleegers machines die interessant zijn voor jouw productieproces.


Vous trouvez cet article intéressant ?
Partager cet article