close
close
Kopieer link
Sluiten

Beat ‘m All Slicer: de revolutionaire alles in één machine

Date: 12 mai 2022
3 min.
timer
Temps de lecture

In de drang naar verbeteringen om productieprocessen sneller en beter te maken, bleef er altijd een probleem in het achterhoofd van Huub hangen. Een probleem waarvoor nog geen tijd, mogelijkheid en ruimte voor was om dat te ontwikkelen. Dit probleem was de enorme ruimte die ene productielijn inneemt. En het feit dat een aantal onderdelen in de meeste modules terugkomen. Denk daarbij aan transportbanden en de aansturing daarvan. Na de realisatie van het Sleegers Experience Center was de tijd rijp voor het 2e grote innovatieve Sleegers project: de ontwikkeling van de Beat ‘m All Slicer.

Uit welke modules is de Beat ‘m All Slicer standaard opgebouwd?

Bij het ontwikkelen van zo’n revolutionaire machine, moet je een uitgangspunt nemen. De carpaccio markt is enorm in opkomst. Daarbij heeft Huub patent op het keurig in een rondje leggen van (flinterdunne) plakjes. Daardoor is de Beat ‘m All Slicer in eerste instantie ontwikkeld voor de productie van carpaccio. Voor alle soorten carpaccio, van runder- tot bietencarpaccio en alles wat daartussen zit. Overigens is het in een rondje leggen niet de enige presentatievorm. Inmiddels is het ook mogelijk om de gesneden plakjes carpaccio in een vierkant of driehoek te leggen.
Om het carpaccioproces optimaal te laten verlopen, zijn in de Beat ‘m All Slicer de volgende modules verwerkt. 1: De slice module 0-600 plakken met rondmes, zodat alle plakjes er netjes uitzien. Zelfs met lastig te snijden producten. 2: De automatische invoer module en 3: de standaard xy module om de producten perfect uit te lijnen.

In het volgende blog vertel ik je welke modules er vervolgens aan de Beat ‘m All Slicer toegevoegd kunnen worden.

Wil je meer weten over de innovatieve Beat ‘m All Slicer? Neem dan contact met ons op.
Vous trouvez cet article intéressant ?
Partager cet article